Anunț! Sucursala Chișinău-Centru cu nou program de lucru!

În atenția membrilor MicroImprumut privind organizarea muncii sucursala Chișinău-centru! Avînd în vedere solicitările membrilor necesitatea de a permite achitarea împrumuturilor în zile de odihnă fără cheltuieli suplimentare, avînd în vedere caracterul social al activității Asociației, art. 4 alin. I al Legii 13912007.

Vom institui în cadrul sucursalei Chișiniu-Centru cu regim de lucru în zilele de Sâmbătă în intervalul orelor 9:00-16:00, cu pauză, de masă între orele 12:30 și 13:00. Sucursala va activa din data emiterii ordinului pînă la 31 mai 2024, cu efectuarea tuturor tipurilor de operațiuni la deservirea membrilor.

Începînd cu luna decembrie fiecare membru va putea efectua orice operațiune destinată sucursalei și în zile de odihnă. Noi știm că timpul este important în luarea deciziilor și realizarea performanțelor și mai ales cînd este vorba de a primi un credit pentru rezolvarea situațiilor care nu pot aștepta.

MicroÎmprumut continuă să ofere clienților săi servicii de calitate și ne dorim ca membrii noștri să primească soluțiile financiare la nivelul cel mai înalt:

  • împrumuturi, la cele mai avantajoase condiții
  •  depuneri de economii la MicroÎmprumut garantează siguranța banilor tăi și îți oferă o dobândă avantajoasă indiferent de tipul depunerii pe care o vei face. 
  • Achitarea serviciilor comunale poate fi efectuată fără comision
  • Primirea transferurilor, noi vă oferim cel mai avantajos procent, iar banii tăi vor ajunge la tine  în cel mai scurt timp.
  • Primirea pensiilor și indemnizațiilor – merită să menționăm despre faptul că persoanelor în etate sau mămicilor cu copii mici, MicroÎmprumut a  creat toate condițiile, pentru ca dvstră în modul cel mai sigur și facil să obțineți pensiile și indemnizațiile în ghișeele noastre.

Vă așteptăm pe adresa Chișinău-Centru str Armeană 47,

Telefon de contact:

  (022) 60-00-06   060-100-118

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Ora mesei:12:30 - 13:30

Sîmbătă: 9:00 - 16:00

Ora mesei:12:30 - 13:00

La fel reamintim că fiind membru MicroÎmprumut poți beneficia și de alte oferte și promoții. Pentru a fi la curent cu toate noutățile te îndemnăm să ne urmărești pe rețelele de socializare facebook link https://www.facebook.com/microimprumut instagram https://www.instagram.com/microimprumut/ .Tot odată vă vom fi recunoscători dacă veți veni și cu o apreciere pentru pagina noastră.

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!