Anul 2022 a ajuns la final cu rezultate nobile!

Compania MicroÎmprumut ține mult la tradițiile sale și spre sfârșitul fiecărui an face totaluri și decernează premii. Acest eveniment culminant prevede înmânarea diplomelor de onoare în semn de recunoștintă și apreciere pentru eforturile depuse și pentru rezultatele obținute de către angajați în deservirea membrilor.

 Anul 2022 a ajuns la final cu rezultate nobile, iar pentru cele mai active filiale acest an a fost mai deosebit, deoarece lor le-au fost decernate diplome de merit. Mai mult, au fost felicitați toți angajații după rezultatele obținute pe parcursul anului 2022 în fiecare filială.

Au fost onorați cu diplome pentru  cea mai performantă filială în gestionarea activității în cadrul companiei.

Gradul I - departamentul Retail        

Gradul II - filiala Ciorescu

Gradul II - filiala Chișinău - centru

Gradul III - filiala Ciocana

Gradul III - filiala Anenii Noi

Gradul III - filiala Strășeni

În acest context cu ocazia a celor 15 ani de activitate a companiei MicroÎmprumut pentru succesele obținute a fost felicitat și directorul executiv, dnul Eduard Balan. Pentru meritele și perseverența ca conducător. Fie ca experiența d-stră să vă ajute să obțineți rezultate frumoase. Partenerii de business să fie de încredere, iar proiectele și ideile – de perspectivă.

De asememnea cu această ocazie dnul director Eduard Balan a venit cu sincere mulțumiri și urări de bine către membrii echipei Microîmprumut pentru performanțele obținute în cadrul activității companiei.

Sincere felicitări cu ocazia rezultatelor fructuoase obținute pe parcursul anului 2022!

”Sunteți îndrăzneți, frumoși și deosebiți. Va doresc tuturor sănătate, multă energie și gîndire pozitivă, ca Mulți Ani să lucrăm și realizăm lucruri frumoase împreună.”

Vă doresc Sărbători Fericite!!!!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!