14 ani de Continuitate și Performanță

Sincere urări de bine Echipei Microîmprumut cu prilejul celei de-a 14-a aniversare a companiei noastre!

Fie ca greutățile ce inevitabil vor apărea, să le rezolvăm cu ușurință și fără stres! Fie ca Echipa acestei companii să fie mândri că activează anume aici și să-și îndeplinească absolut toate visele alături de noi!

Vă doresc să prosperați încontinuare, să avem rezultate remarcabile și uimitoare! Fie ca prietenia, respectul și profesionalismul să facă parte mereu din această echipă, iar energia, puterea, resursele și entuziasmul să nu dispară niciodată nicăieri!

Succes nouă și Spor în toate!

Aducem felicitări și membrilor noștri! Ținem să menționăm nu este și nici nu va fi ușor să ramînem printre liderii financiari bancari și nebancari. Însă ne simțim onorați să fim primii în RM cu cel mai mare număr de filiale am înregistrat progrese vădite la capitolul creditării, înregistrând astfel un capital propriu de peste 35 mln lei, un portofoliu de împrumuturi de peste 200 mln lei, și un portofoliu de depuneri de economii în sumă de peste 170 mln lei.

Această activitate fructuoasă a fost posibilă datorită politicii active de promovare și eficiență de creditare, de asemenea echipa noastră pe viitor va folosi la maxim toate posibilitătile de capitalizare a asociației și va îndeplini pe parcursul activității angajamentele sale față de clienți.

Cu Stimă  și Respect 

Directorul executiv

Eduard Balan

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!