Despre Noi

;
Despre Noi

În cadrul activității noastre, de la fondare și pînă în prezent, CASA DE ECONOMII ŞI ÎMPRUMUT ”Microîmprumut” AEI a înregistrat progrese vădite la capitolul creditării, înregistrând astfel un capital propriu de peste 40 mln lei, un portofoliu de împrumuturi de peste 286 mln lei, și un portofoliu de depuneri de economii în sumă de peste 245 mln lei. Această activitate fructuoasă a fost posibilă datorită politicii active de promovare și eficiență de creditare, de asemenea echipa noastră pe viitor va folosi la maxim toate posibilitătile de capitalizare a asociației și va îndeplini pe parcursul activității angajamentele sale față de clienți.

CASA DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT ”Microîmprumut” AEI își desfășoară activitatea în conformitate cu legislatia în vigoare, și anume: Legea asociațiilor de economii și împrumut nr. 139-XVI din 21.06.2007 și modificările ei, regulamentele afiliate precum și diferite acte normative specifice.  În cadrul Adunării de constituire cu cetățenii din satul  Ciorescu, la  19 decembrie 2007 a fost fondată CASA DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT ”Microîmprumut” AEI. Primii membri ai AEÎ Microîmprumut au fost un număr de 10 de persoane, care au devenit și membri-fondatori. În prezent, CASA DE ECONIMII  a depășit numărul de 23000 de membri.

MicroImprumut a dat dovadă de perseverență și pe parcursul acestor ani, numărul persoanelor ce au încredere în noi s-a majorat considerabil. Fiecare client care a decis să fie de acum încolo parte a familiei noastre, a trecut printr-o experiență plăcută de interacțiune cu noi și ofertele noastre.

Mai mult, noi la fel am evoluat de la o experiență la alta și am reușit să devenim mai flexibili, să creăm un dialog stabil cu clienții noștri și să solicităm feed-back de la fiecare client. Datorită perseverenței voastre, noi am reușit să devenim adevărați profesioniști și să dezvoltăm acest domeniu. Contribuția, de care dați dovadă pe parcursul acestor ani, a devenit pentru noi o adevărată punte pentru autoperfectare!

Acum, ai ocazia și tu să te asiguri de profesionalismul nostru, află mai multe despre serviciile oferite de MicroÎmprumut, devino clientul nostru, iar noi îți garantăm siguranța zilei de mâine!

 

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!