Depunerea Pensionar

Asigur─â╚Ťi venit stabil la b─âtrâne╚Ťe

Recenzii 4 / 5
Depunerea Pensionar
Cele Mai

Întrebări Populare

C├ónd este mai bine s─â deschide╚Ťi un depozit pentru pensionari?

Crearea unui astfel de depozit are loc doar în temeiul unor acte justificative, cu alte cuvinte din momentul ce a╚Ťi ob╚Ťinut un astfel de act, pute╚Ťi s─â v─â adresa╚Ťi în filialele MicroÎmprumut cu scopul deschiderii unui astfel de depozit.

Unde s─â depui banii?

Cu toat─â responsabilitatea v─â propunem s─â depune╚Ťi banii la casa de economii Microîmprumut. Procesul depunerii este unul absolut transparent, noi v─â oferim cele mai bune condi╚Ťii ╚Öi vom avea grij─â ca banii dvs. s─â fie mereu în siguran╚Ť─â!

În ce constă depunerea Pensionar?

Depunerea "PENSIONAR" prevede în sine deschiderea unui depozit la termen pentru persoanele în etate. Dobânda medie pentru acest depozit este calculat─â în urma analizei a mai multor factori. Unul dintre care – valuta ce urmeaz─â a fi depus─â. Mai multe detalii v─â oferim la telefon sau în filialele MicroÎmprumut!

Unde pot depune banii persoanele în vârstă în Moldova?

Acum, e mult mai simplu s─â ave╚Ťi grij─â de viitor. MicroÎmprumut v─â ofer─â ╚Öansa de a crea un venit constant lunar. Mai mult, v─â oferim spre analiz─â câteva avantaje de care pute╚Ťi profita imediat ╚Öi care posibil v─â vor determina s─â face╚Ťi un pas c─âtre un viitor stabil.

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Pensionar

Suma Depozitului
300 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!