Depunerea Visul

Cu plan de economisire

Recenzii 5 / 5
Depunerea Visul
Cele Mai

Întrebări Populare

Ce este depunerea Visul?

Fiecare dintre noi este în c─âutarea continu─â a mijloacelor ce i-ar facilita calea spre realizarea propriilor vise. Evident, orice scop major are nevoie ╚Öi de o baz─â financiar─â. MicroÎmprunut î╚Ťi ofer─â ╚Öansa s─â realizezi visele în modul cel mai eficient – s─â profi╚Ťi de avantajele inedite ale unei depuneri!

Ce presupune depunere Visul?

Acest tip de depozit prevede depunerea unei sume de nu mai pu╚Ťin de 2000 de lei cu o dobând─â fix─â pentru primele 12 luni. Evident, este cazul s─â v─â documenta╚Ťi ╚Öi cu unele aspecte ale acestui tip de depunere ╚Öi noi cei de la Microîmprumut suntem aici pentru a v─â ajuta. Nu ezita╚Ťi, apela╚Ťi-ne sau vizita╚Ťi filialele noastre!

Unde po╚Ťi deschide o depunere Vis?

Evident, în unul din filialele MicroÎmprumut. Noi î╚Ťi garant─âm cele mai bune condi╚Ťii, î╚Ťi explic─âm toate obiectivele ╚Öi î╚Ťi garant─âm un proces transparent de creare a unui depozit. Nu mai sta pe gânduri, realizeaz─â-╚Ťi visul începând cu ziua de azi!

De la ce sum─â po╚Ťi deschide o depunere?

În cazul depunerii Visul, suma constituie doar 2 000 de lei. Evident, condi╚Ťiile depunerii sunt discutate pe loc, la fel ca ╚Öi condi╚Ťiile de renumerare a dobânzii. Microîmprumut v─â ofer─â informa╚Ťie ampl─â referitor la toate tipurile de depuneri, apela╚Ťi-ne!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Visul

Suma Depozitului
2000 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
24 luni
36 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!