Depunerea Cont de Economii

Ai grija de viitor - incepand cu ziua de azi!

Recenzii 4 / 5
Depunerea Cont de Economii
Cele Mai

Întrebări Populare

Ce este un cont de economii?

Odat─â ce apare necesitatea de a economisi finan╚Ťele pentru investirea acestora, sau pentru orice alt scop, este cazul s─â deschide╚Ťi un cont de economii. Astfel, dvs introduce╚Ťi pe cont o sum─â de bani, sub un anumit procent lunar/anual. Prin urmare banii se înmul╚Ťesc, iar dvs nu v─â dezice╚Ťi de cheltuieli importante ce apar pe parcursul lunii sau anului.

Cum s─â deschide╚Ťi un cont de economii?

Este necesar s─â v─â adresa╚Ťi în filialele MicroÎmprumut ╚Öi s─â completa╚Ťi cererea, prezentând buletinul de identitate, noi v─â vom presta informa╚Ťii detaliate referitor la condi╚Ťii ╚Öi termeni, iar dvs ve╚Ťi alege oferta cea mai avantajoas─â reie╚Öind din necesit─â╚Ťile dvs.

Cum s─â ├«nchide╚Ťi un cont de economii?

Este destul s─â extrage╚Ťi suma de bani depus─â anterior sau s─â solicita╚Ťi finalizarea contractului, în cazul în care acesta înc─â nu a expirat. Totu╚Öi, dvs mereu ve╚Ťi avea acces la suma de bani depus─â, astfel nu e cazul s─â închide╚Ťi contul preventiv.

Prin ce difer─â Contul de Economii de Depunerea Economii?

Depunerea Economii Lunar─â presupune depunerea unei sume anumite ╚Öi respectare normelor prev─âzute de contract, dobînda calculat─â fiind 3,5% pe un termen minim de 60luni, în schimb contul de economii presupune introducerea banilor ╚Öi acces nelimitat la suma depus─â cu o dobînd─â de 1,5% pe un termen de 36luni.

De ce ai nevoie de un cont de economii?

Deoarece astfel, tu po╚Ťi economisi f─âr─â restric╚Ťii ╚Öi ai acces la toat─â suma oricând ai nevoie. Crearea unui astfel de cont presupune înmul╚Ťirea banilor f─âr─â necesitatea aplic─ârii unui efort din partea dvs. Astfel, banii lucreaz─â pentru dvs.

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Cont de Economii

Suma Depozitului
100 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
36 luni
+
36 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!