Depunerea Casa

Bani pentru casa ta

Recenzii 5 / 5
Depunerea Casa
Cele Mai

Întrebări Populare

Unde s─â depozitezi banii pe timp de criz─â?

De╚Öi aceast─â întrebare este complex─â, noi totu╚Öi v─â putem oferi r─âspuns. Imobilul reprezint─â o variant─â excelent─â de investire a banilor pe timp de criz─â. Indiferent de care va fi situa╚Ťia, imobilul întotdeauna reprezint─â o investi╚Ťie solid─â a banilor. Microimprumut v─â propune cel mai avantajos produs ╚Öi anume Depunearea cu plan de economisire Casa ce presupune investirea unei sume de cel pu╚Ťin 3000 de lei cu o dobând─â anual─â de 5.5%

Ce depozite pot fi suplinite?

Evident noi sus╚Ťinem clien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi le oferim posibilitatea de a suplini contul în cazul în care apare o astfel de necesitate, practic toate produsele de depozite la Microimprumut pot fi suplinite. Pentru a afla mai multe detalii referitor la op╚Ťiunea de suplinire a contului de depozit, apela╚Ťi-ne ╚Öi reprezentan╚Ťii no╚Ötri v─â vor oferi informa╚Ťii detaliate.

Ce reprezint─â contul de depozit CASA?

Depunerea cu plan de economisire "CASA" presupune investirea unei sume de cel pu╚Ťin 3000 de lei cu o dobând─â anual─â de 5,5%. Aceast─â dobând─â se calculeaz─â ╚Öi se capitalizeaz─â lunar pentru comoditatea clien╚Ťilor no╚Ötri. Durata termenului de depunere a banilor – 24 sau 60 luni, evident la solicitarea deponentului aceast─â perioad─â poate fi prelungit─â.

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Depuneri

Depunerea Casa

Suma Depozitului
3000 lei
200000 lei
400000 lei
600000 lei
800000 lei
1000000 lei
Termenul de Rambursare
-
24 luni
+
24 luni
36 luni
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!