Împrumut Super Rapid

În 15 minute, doar cu buletinul

Pînă la 10 000 lei

Recenzii 5 / 5
Super Rapid

Împrumutul Super Rapid reprezintă o formă de creditare relativ nouă pe piața Moldovei. În câteva clipe puteți primi banii, doar trebuie să depuneți cererea pentru solicitarea creditului la orice oficiu MicroÎmprumut.

Împrumut Super Rapid îți oferă posibilitatea să obții o anumită sumă de bani pentru orice necesități: cumpărături, călătorii, sau pentru rezolvarea unor chestiuni urgente.

Pentru a profita de acest tip de credit nu este nevoie de indicarea surselor de venit, este de ajuns să aveți la-ndemână doar buletinul de identitate.

Împrumut de până la 10000 de lei pe o perioadă de 12 luni, sună bine nu-i așa? Acum poți solicita banii chiar și online!  Odată ce aplici cererea pentru credit rapid online imediat vei fi contactat de consultantul nostru, ce va analiza cererea și va veni cu răspuns (de obicei unul pozitiv). După asta, puteți conveni pentru o zi anumită când poți să te apropii în orice filială MicroÎmprumut și să rezolvi formalitățile rămase.

La noi, ai parte de cele mai bune oferte de credit în Moldova cu cele mai avantajoase condiții. Nu mai sta pe gânduri! Profită acum de credit rapid pentru a rezolva simplu și comod chestiunile curente, iar noi ne ocupăm de restul!

Aplică acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Super Rapid

Suma Creditului
1000 lei
1000 lei
2000 lei
3000 lei
4000 lei
5000 lei
Termenul de Rambursare
-
6 luni
+
6 luni
12 luni
Date Personale

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!