Credit Retail

Credit pentru orice scop și fără gaj

Pîn─â la 100 000 lei

Recenzii 5 / 5
Împrumut Retail

Credit Retail este prestat persoanelor care au nevoie de bani pentru necesit─â╚Ťi personale. Un astfel tip de credit este oportun pentru cei care solicit─â o sum─â anumit─â de bani într-o perioad─â scurt─â de timp. Odat─â ce a╚Ťi decis s─â profita╚Ťi de acest tip de credit, o pute╚Ťi face simplu ╚Öi rapid la MicroÎmprumut!

Noi oferim credit pentru orice scop: fie ave╚Ťi nevoie s─â procura╚Ťi mobil─â sau s─â achiziona╚Ťi bunuri, tehnic─â de uz casnic. Acum, nu mai este necesar s─â economisi╚Ťi din greu o perioad─â lung─â de timp. MicroÎmprumut v─â ofer─â cele mai bune condi╚Ťii. Spre exemplu, noi suntem gata s─â v─â oferim credit pentru orice venit confirmat – fie salariul lunar, transfer de peste hotare sau alt tip de venit.

Credit Retail este oferit f─âr─â gaj, adic─â nu apare necesitatea oferirii unui avans preventiv sau a unei sume de bani drept garan╚Ťie. Rambursarea are loc lunar sau conform datei de scaden╚Ť─â a creditului, ce va fi men╚Ťionat─â într-un contract individual.

Actele necesare pentru solicitarea creditului Retail:

  • Cererea unde este indicat scopul, termenul ╚Öi obliga╚Ťiunile de rambursare a acestuia;
  • Buletinul de identitate ╚Öi copia acestuia
  • Date despre sursele suplimentare de venituri (dup─â caz)
  • Acte ce confirma proprietatea dvstra sau a fidejusorului

La MicroÎmprumut g─âse╚Öti cele mai avantajoase condi╚Ťii pentru credit retail în Moldova. Indiferent de scop, noi suntem gata s─â-╚Ťi oferim în cea mai scurt─â perioad─â de timp suma de bani necesar─â. Pentru informa╚Ťii adi╚Ťionale, solicit─â ajutorul consultan╚Ťilor no╚Ötri, care sunt gata s─â r─âspund─â la întreb─ârile tale! Nu ezita, procur─â acum iar banii îi rambursezi peste o perioad─â de timp!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Credit Retail

Suma Creditului
1000 lei
20000 lei
40000 lei
60000 lei
80000 lei
100000 lei
Termenul de Rambursare
-
3 luni
+
3 luni
6 luni
10 luni
12 luni
15 luni
18 luni
24 luni
30 luni
36 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!