Împrumut Personal Termen Scurt

Pîn─â la 12 luni

F─âr─â gaj, pîn─â la 400 000 lei

Recenzii 5 / 5
Împrumut Personal TS

A ap─ârut o necesitate sau o urgen╚Ť─â? Este cazul s─â profi╚Ťi de împrumut personal pe termen scurt! MicroImprumut î╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â ob╚Ťii un credit pe termen scurt. Acest tip de credit reprezint─â o solu╚Ťie ideal─â pentru cei care au nevoie de o anumit─â sum─â de bani pentru o perioad─â foarte scurt─â de timp.

Deseori ne întâmpin─âm cu situa╚Ťii imprevizibile, posibil ╚Ťi-au r─âmas zile num─ârate pân─â la salariu, posibil a ap─ârut necesitatea procur─ârii bunurilor de uz casnic sau ai nevoie s─â faci repara╚Ťie. Noi, cei de la MicroImprumut î╚Ťi garant─âm costuri transparente, indiferent de situa╚Ťia creat─â.
Suma creditului rapid ajunge pân─â la 3 milioane de lei. Pentru bunuri mobile sau imobile, oferim credit mai mare de 400 000 lei, evident suma necesit─â a fi asigurat─â cu gaj ce urmeaz─â s─â fie înregistrat la notar. Suma creditului f─âr─â gaj constituie - pîn─â la 400 000 lei.
Graficul de rambursare este preponderent lunar, de╚Öi noi ne orient─âm ╚Öi dup─â fluxul de numerar al clientului. Suma împrumutului este oferit─â în mai multe tran╚Öe sau conform rigorilor indicate în contract.
Împrumuturile pe termen scurt ofer─â posibilitatea solicit─ârii creditului cu un pachet minim de documente, mai mult procedura de oferire a unui astfel de credit este realizat─â la scurt timp de la solicitare a acestuia.

Dac─â te-ai decis s─â profi╚Ťi de credit personal pe termen scurt, ai nevoie de urm─âtoarele acte: doar de buletin, asigurarea unui fidejusor ╚Öi actele ce confirm─â propriet─â╚Ťile de╚Ťinute de dumneavoastr─â sau de fidejusor. Termenul de analiz─â ╚Öi de aprobare a solicit─ârii constituie pîn─â la 24 de ore.
Aten╚Ťie! Creditul se elibereaz─â în numerar în orice sucursal─â MicroImprumut. Împrumutul de bani nu se acord─â pentru activit─â╚Ťi ilegale sau persoanelor cu o istorie dubioas─â sau negativ─â de creditare!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Personal Termen Scurt

Suma Creditului
1000 lei
80000 lei
160000 lei
240000 lei
320000 lei
400000 lei
Termenul de Rambursare
-
3 luni
+
3 luni
6 luni
12 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!