Împrumut Personal Termen Lung

Pîn─â la 60 luni

Pîn─â la 3 000 000 lei

Recenzii 5 / 5
Împrumut Personal TL

Deja de mai mult timp visezi la o vacan╚Ť─â de neuitat pe litoral? Sau, posibil demult e╚Öti cu gândul c─â ai nevoie de un automobil? MicroImprumut î╚Ťi ofer─â ╚Öansa s─â dai frâu dorin╚Ťelor ╚Öi s─â te alegi cu ceea ce-╚Ťi dore╚Öti cu adev─ârat!

Pentru a realiza ideile m─âre╚Ťe este nevoie de mult─â perseveren╚Ť─â ╚Öi timp. Anume din acest motiv, noi, cei de la MicroImprumut î╚Ťi oferim posibilitatea s─â ob╚Ťii suma necesar─â de bani pe un termen îndelungat, sun─â bine nu-i a╚Öa?

Astfel, împrumutul personal pe termen lung reprezint─â un adev─ârat compromis între suma solicitat─â ╚Öi plata lunar─â accesibil─â, ce-╚Ťi va permite s─â procuri ceea de ce ai nevoie ╚Öi s─â rambursezi banii într-o perioad─â mai îndelungat─â. Clien╚Ťii no╚Ötri care au ales aceast─â op╚Ťiune, se simt mult mai confortabil pe perioada întregului proces de rambursare a banilor. Acest fapt este condi╚Ťionat de ideea c─â împrumuturile pe termen lung reprezint─â o variant─â de creditare mult mai avantajoas─â.

Un astfel de împrumut se acord─â pe o perioad─â de la 12 pân─â la 60 de luni, acest interval de timp permite clien╚Ťilor no╚Ötri s─â ramburseze banii într-un mod absolut comod ╚Öi efectiv. 

Împrumutul se acord─â clientului pentru un spectru vast de destina╚Ťii, cum ar fi: procurarea imobilului, procurarea mijloacelor de transport, achitarea datoriilor, repara╚Ťia sau reconstruc╚Ťia locuin╚Ťelor, procurarea tehnicii sau a altor bunuri de uz casnic ╚Ö.a.m.d. Într-un cuvînt împrumutul se acord─â pentru cheltuieli personale ╚Öi anume pentru îmbun─ât─â╚Ťirea condi╚Ťiilor de trai.

Odat─â te-ai decis s─â profi╚Ťi de credit pe termen lung, ai nevoie de urm─âtoarele acte: buletin, asigurarea a doi fidejusori ╚Öi confirmarea sau gajarea bunului imobil (buletin client, buletin 2 pers. fidejusori ╚Öi acte ce confirm─â bunul imobil sau acte pentru gajarea acestuia) Termenul de analiz─â ╚Öi de aprobare a solicit─ârii constituie de la 24 de ore.

Aten╚Ťie! Creditul se elibereaz─â în numerar în orice sucursal─â MicroImprumut. Împrumutul de bani nu se acord─â pentru activit─â╚Ťi ilegale sau persoanelor cu o istorie dubioas─â sau negativ─â de creditare!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Personal Termen Lung

Suma Creditului
1000 lei
600000 lei
1200000 lei
1800000 lei
2400000 lei
3000000 lei
Termenul de Rambursare
-
12 luni
+
12 luni
18 luni
24 luni
36 luni
48 luni
60 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!