Împrumut Bugetari

Atinge scopurile m─âre╚Ťe!

Pîn─â la 20 000 lei

Recenzii 5 / 5
Împrumut Bugetari

Cu MicroÎmprumut nu e cazul s─â v─â dezice╚Ťi de vis, deoarece noi v─â propunem cele mai avantajoase ╚Öi flexibile condi╚Ťii pe pia╚Ťa financiar─â.

Grafic de lucru ╚Öi condi╚Ťii nefavorabile, absen╚Ťa perspectivelor ╚Öi salariul ce este pe departe de motivant, cu aceast─â situa╚Ťie se confrunt─â majoritatea bugetarilor în ziua de azi. Nimic de mirare, un astfel de climat se atest─â în majoritatea întreprinderilor de la cele de stat, la cele din sector privat. Care este solu╚Ťia? Suntem siguri c─â dvs. m─âcar o dat─â a╚Ťi visat la deschiderea propriei afaceri sau alte dorin╚Ťe, realiz─âri în via╚Ť─â, se pare c─â acum e momentul tocmai potrivit s─â dezvolta╚Ťi ideea ╚Öi s─â implementa╚Ťi capacit─â╚Ťile.

Totu╚Öi, de la vise la implementare necesit─â ╚Öi investirea unei sume anumite de bani ╚Öi anume acest obiectiv reprezint─â pentru majoritatea oamenilor un impediment major. Cu MicroÎmprumut nu e cazul s─â v─â dezice╚Ťi de vis, deoarece noi v─â propunem cele mai avantajoase ╚Öi flexibile condi╚Ťii pe pia╚Ťa financiar─â ╚Öi anume:

  • Suma maxim─â – 20 000 lei F─éR─é GAJ
  • Împrumutul  se acord─â pentru consum ┼či activit─â┼úi de antreprenoriat
  • Dobînda este de 0% calculat─â la sold pentru împrumuturile acordate în lei
  • Împrumutul  poate fi acordat pe un termen fixat de 10 luni
  • Împrumutul se ramburseaz─â lunar începînd cu urm─âtoarea lun─â dup─â primirea împrumutului de c─âtre beneficiar
  • F─âr─â comisioane lunare
  • Lipsesc comisioane la rambursare anticipat─â

Sun─â bine, nu-i a╚Öa? Acum, e cu mult mai simplu s─â atingi ni╚Öte scopuri m─âre╚Ťe. E de ajuns s─â beneficiezi de un împrumut cu cele mai atractive condi╚Ťii ╚Öi s─â-╚Ťi urmezi scopul. La MicroÎmprumut, tu po╚Ťi g─âsi cele mai solicitate servicii ╚Öi op╚Ťiuni de creditare, r─âmâne doar s─â ne contactezila num─ârul de viber sau mobil 060100118 ba mai mult po╚Ťi face ╚Öi o vizit─â în filialele noastre https://microimprumut.md/sucursale.

Reprezentan╚Ťii MicroÎmprumut te vor ajuta în alegerea celor mai avantajoase oferte!

Aplic─â acum
Produse Populare

Cele mai solicitate Împrumuturi

Împrumut Bugetari

Suma Creditului
1000 lei
4000 lei
8000 lei
12000 lei
16000 lei
20000 lei
Termenul de Rambursare
-
2 luni
+
2 luni
10 luni
Date Personale

Aboneaz─â-te ╚Öi fii la curent cu ofertele ╚Öi nout─â╚Ťile noastre!