Asigurări

Casa de economii și împrumuturi Microîmprumut îți oferă un pachet extins de asigurări și de protecție a bunurilor materiale și a persoanelor. Ofertele noastre de asigurare sunt create special pentru a face față celor mai frecvente dificultăți ce pot apărea din incertitudinea zilei de mâine! Opțiunea de bancassurance oferă posibilitate clienților să acceseze produsele de asigurări în același oficiu cu produsele financiare.

De acum încolo nu mai e nevoie să faci griji pentru ziua de mâine, noi îți propunem cele mai eficiente servicii de asigurare atât a bunurilor mobile și imobile, cât și asigurarea propriei vieți și a vieților persoanelor dragi. Noi îți oferim următoarele tipuri de asigurări:
 

  • Asigurarea de răspundere civilă auto – în cazul în care ai devenit sau ești deja proprietar a unui autovehicul. Iar aceasta este asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse de autovehicule și sunt asigurate următoarele: daune provocate autovehiculului; vătămări corporale; decese; pagube aduse proprietarilor. 
  • Asigurarea bunurilor mobile și imobile – la acest capitol vă oferim o asigurare deplină a bunurilor, de la case la terenuri gospodărești. Asigurarea Bunurilor este un mijloc sigur de rambursare a creditului acordat, care garantează stingerea datoriilor faţă de banca-creditor, dar şi scuteşte vă scutește de cheltuieli impunătoare la survenirea riscului asigurat.
  • Asigurarea Auto - CASCO asigură o acoperire financiară completă pentru dumneavoastră şi autovehiculul pe care îl conduceţi;
  • În baza Asigurării de accidente, vor fi asigurate evenimentele neprevăzute legate de sănătate, soldate cu traume, fracturi, leziuni, arsuri, luxaţii, degerări, înec, şoc anafilactic, şi multe altele care au dus la : pierderea temporară sau permanentă a capacităţii de muncă, deces.
  • Carte Verde - Siguranța financiară și a răspunderii față de persoanele terțe, a asiguratului, în cazul producerii unui accident pe teritoriul țării-membre a sistemului „Carte Verde”
  • Asigurarea facultativă a sănătății – asigurarea în cazul de dereglare a sănătăţii ca urmare a îmbolnăvirii subite, acute, a accidentului soldat cu traumatism sau leziuni corporale, a agravării maladiei cronice, a survenirii stării sau afecţiunii, care necesită asistenţă medicală.

Microîmprumut vă oferă cea mai extinsă listă de asigurări în Republica Moldova. Nu ezitați și gândiți-vă preventiv la ziua de mâine, iar noi vom avea grijă de restul!

Cele Mai

Întrebări Populare

Ce fel de asigurări există?

La momentul actual există un spectru larg de asigurări ce pot fi solicitate. Totuși, acum e cazul să le specificăm pe cele centrale și anume: asigurarea facultativă a sănătății personală sau a membrilor de familie, a bunurilor materiale, asigurarea de răspundere civilă auto, asigurarea CASCO.

De unde puteți obține asigurare?

La momentul actual, dvs puteți solicita orice tip de asigurare la Microîmprumut, noi vă oferim cei mai flexibili termeni și condiții avantajoase, rămâne doar să vă decideți ce aveți de gând să asigurați. Procesul este destul de simplu, urmează doar să prezentați actele necesare, iar noi vom avea grijă de restul!

Care este prețul asigurării?

Prețul variază de la caz la caz, căci asigurarea bunurilor imobiliare și asigurarea propriei vieți nu pot fi echivalate. Anume din acest motiv, fiecare caz este analizat în mod particular, iar suma asigurării este calculată reieșind din bunuri, riscuri și alte aspecte. Pentru a afla informația detaliată, adresați-vă la consultanții noștri prin telefon sau în filialele MicroÎmprumut.

De ce aveți nevoie pentru asigurare?

De buletin și acte ce demonstrează că obiectul ce urmează să fie asigurat vă aparține. Totuși, în unele situații, trebuie să prezentați și alte acte, despre procesul întreg de asigurare puteți afla la nr. de contact 022 60 00 06, sau să vizitați sucursalele noastre. Succese!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!