Microimprumut de 11 ani impreuna
 • ÎMPRUMUTURI RAPIDE
  1567437612.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  PINA LA 10000 MDL PENTRU UN TERMEN DE PÎNĂ LA 12 LUNI CU DOBÎNDA DE PÂNĂ LA 1500LEI

  Vezi detalii
 • TOMBOLE CU PREMII BĂNEȘTI
  1562881498.png

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASELE DE ECONOMII ŞI ÎMPRUMUT ORGANIZEAZĂ TOMBOLE CU PREMII PENTRU DEPUNĂTORII DE ECONOMII ÎN PERIOADA  01 ianuarie 2019 - 20 decembrie 2019.

  Vezi detalii
 • DOBÎNDA CEA MAI MARE LA DEPOZITE
  1555009938.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASA DE ECONOMII ŞI ÎMPRUMUT  VĂ OFERĂ PRODUSUL ”PERFECTĂ” CU CEL MAI MARE VENIT DE PE PIAŢA FINANCIARĂ, PE CARE ÎL PRIMEȘTI LUNAR  CU SIGURANŢĂ MAXIMĂ

  Vezi detalii
 • FLEXIBILITATE ȘI COMODITATE
  1555090598.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASA DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT OFERĂ ÎMPRUMUTURI CU GRAFIC FLEXIBIL ACOMODAT NECESITĂŢILOR ȘI PRODUSE DE ECONOMISIRE ACOMODATE CERINŢELOR CLIENŢILOR SĂI 

  Vezi detalii
 • SUPRAVEGHERE PERMANENTĂ
  1555275382.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASELE DE ECONOMII ŞI ÎMPRUMUT sînt supravegheate de Comisia Natională a Pietei Financiare prin verificarea rapoartelor financiare lunare și controalelor planificate și inopinate.

  Vezi detalii
 • PACHET MINIM DE DOCUMENTE
  1555276593.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  BENEFICIARII POTENŢIALI DE ÎMPRUMUTURI NU SÎNT OBLIGAŢI SĂ PREZINTE CONFIRMĂRI DE VENITURI SAU DISPONIBILITĂŢI DE IMOBILE.

  Vezi detalii

Team Building Microimprumut 2019! 2019-06-14

Team Building Microimprumut 2019!

Pentru companiile care lucrează într-un mediu foarte competitiv, activitătile de team-building reprezintă un element esential al bunăstării și prosperitătii afacerii. Una dintre cele mai interesante și eficiente tipuri de astfel de activităti este team-building-ul în aer liber. 

De aceea Microimprumut, după mai multe luni de muncă în cadrul Companiei  Casa de Economii si Împrumut “Microimprumut” AEI, în frunte cu directorul companiei  Eduard Balan  s-a decis ca să petrecem o adevărată aventură, care a fost trăită umăr-la-umăr cu colegii de lucru într-o atmosferă sănătoasă de concurentă și sprijin reciproc. Iar obstacolele „de netrecut” care îti taie răsuflarea – credem noi le-am aflat secretul în timpul recreerei corporativă în aer liber.  Membrii companiei indiferent de functia pe care o ocupă, au petrecut timpul, în functie de posibilităti și preferinte, timp de cîteva zile departe de birou împreună cu familia la pensiunea turistica ,, Odiseu,, de la Vadul lui Vodă. 

Scopul acestui  team-building  a fost pentru o dinamică bine conturată a grupurilor, dezvoltare rapidă a spiritului de echipă, încredere și respect reciproc. Ne dorim să se organizeze astfel de activităti căci așa continuăm să învătăm abilitătile de a lucru în echipă sau de a o conduce ceea ce sunt cheia succesului progresiv.

Inapoi la noutăti
`