Citește

Noutăți și Promoții

Angajăm Manager dezvoltare aplicații

MicroImprumut oferă post vacant de manager dezvoltare aplicații. Dacă ești în căutarea unui post de muncă bine plătit într-o echipă dinamică și profesionistă? Nu ezita să trimiți CV-ul.

Autor: Microîmprumut Actualizată 25.03.24

MicroImprumut își mărește echipa și angajează operator consultant

Suntem mereu în dezvoltare și în continuă creștere de aceea suntem în cautare de noi colegi. Dacă îți dorești dezvoltarea unei cariere de succes vino în echipa MicroImprumut.

Autor: Microîmprumut Actualizată 15.03.24

Echipa MicroImprumut vă transmite cele mai calde urări cu Ziua Internațională a Femeiei!

În această zi deosebită, Ziua Internațională a Femeii, Echipa MicroImprumut vă adresează cele mai călduroase urări! Admirăm și respectăm profund tot ceea ce faceți și ne dorim să vă transmitem întreaga noastră recunoștință pentru contribuția voastră în lume.

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.03.24

Programul de activitate pentru sucursalele MicroImprumut 7-9 martie 2024!

Vă aducem la cunoștință programul de activitate pentru sucursalele MicroImprumut!

Autor: Microîmprumut Actualizată 06.03.24

MicroImprumut angajează Auditor Intern!

Punem accent pe profesionalism și pe încredere atît între membri cît și în relația cu clienții. De aceea angajăm viitori colegi, dornici să se dezvolte continuu.Dacă corespunzi cerințelor, grăbește-te și trimite CV-ul tău.

Autor: Microîmprumut Actualizată 27.02.24

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind convocarea adunării generale 2024!

Vă informăm că în baza hotărîrii consiliului se convoacă Adunarea generală anuală ordinară prin corespondență a membrilor AEÎ MicroImprumut, pe data de 29.03.2024, ora 10.00.

Autor: Microîmprumut Actualizată 16.02.24

CREDITE BUSINESS – Descoperă finanțarea potrivită!

La MicroImprumut, ne-am propus să susținem producătorii autohtoni și să fim alături de tine în fiecare etapă a călătoriei tale antreprenoriale. Tu te ocupi de afacerea ta iar MicroImprumut te ajută în tot ce ți-ai propus!

Autor: Microîmprumut Actualizată 08.02.24

AEI MicroImprumut oferă noi oportunițăți de angajare aproape de casa ta!

Suntem în continuă dezvoltare şi căutăm să integrăm în echipa noastră profesionişti dornici să lucreze într-un cadru adecvat. Căutăm personal pentru completarea echipei noastre MicroImprumut angajează CONTABIL-ȘEF.

Autor: Microîmprumut Actualizată 20.01.24

Î N Ş T I I N Ţ A R E privind petrecerea Adunării Generale Ordinare 2024!

Vă  informăm  despre  necesitatea  petrecerii  Adunării  Generale  Ordinare  prin  corespondență  conform  Legii  nr. 139/2007  a  Asociațiilor  de  Economii și Împrumut.

Autor: Microîmprumut Actualizată 19.01.24

Crăciunul-momentul magic al anului și noi Echipa MicroImprumut venim cu cele mai frumoase urări!

Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători religioase, e momentul magic al anului. În aceste zile de sărbătoare dorim să felicităm toți creștinii cu Nașterea Domnului.

Autor: Microîmprumut Actualizată 06.01.24

Inștiințare privind modificarea impozitului din dobânzile achitate din 1 ianuarie 2024!

Modificarea este efectuată în conformitate cu prevederile Legii în urma căreia au fost operate modificări la articole și alineate din Codul Fiscal al Republicii Moldova și intră în vigoare începând cu data de 01 ianuarie 2024.

Autor: Microîmprumut Actualizată 02.01.24

La mulți ani 2024! Happy New Year!

În această perioadă specială, vrem să vă transmitem cele mai calde gânduri de mulțumire. Suntem aici pentru a sărbători împreună reușitele și pentru a privi cu optimism spre viitor.

Autor: Microîmprumut Actualizată 30.12.23

NOUTĂȚI

Fii la curent mereu cu ultimile noutăți in compania Microimprumut! La noi găsești ultimile actualități la capitolul creditelor, depozitelor și a ofertelor speciale. Și odată ce tu deja ești abonat la unda noastră a noutăților, tu la sigur nu vei rata datele de desfășurare a noilor tombole și promoții. Află primul despre cele mai atractive reduceri la credite și nu ezita să participi la ofertele marca Microimprumut!

Abonează-te și fii la curent cu ofertele și noutățile noastre!