Microimprumut de 11 ani impreuna
 • ÎMPRUMUTURI RAPIDE
  1580380075.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  IMPRUMUTURI RAPIDE PINA LA 100 000 LEI CU TERMENUL DE PINA LA   36 LUNI cu DOBINDA zero (0%LEI)

  Vezi detalii
 • TOMBOLE CU PREMII BĂNEŞTI
  1580380309.png

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASELE DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT ORGANIZEAZĂ TOMBOLE CU PREMII PENTRU DEPUNĂTORII DE ECONOMII ÎN PERIOADA  01 ianuarie 2020 - 18 decembrie 2020.

  Vezi detalii
 • DOBÎNDA CEA MAI MARE LA DEPOZITE
  1580380422.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASA DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT  VĂ OFERĂ PRODUSUL ”PERFECTĂ” CU CEL MAI MARE VENIT DE PE PIAŢA FINANCIARĂ, PE CARE ÎL PRIMEŞTI LUNAR  CU SIGURANŢĂ MAXIMĂ

  Vezi detalii
 • FLEXIBILITATE ȘI COMODITATE
  1580380443.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASA DE ECONOMII ȘI ÎMPRUMUT OFERĂ ÎMPRUMUTURI CU GRAFIC FLEXIBIL ACOMODAT NECESITĂŢILOR ȘI PRODUSE DE ECONOMISIRE ACOMODATE CERINŢELOR CLIENŢILOR SĂI 

  Vezi detalii
 • SUPRAVEGHERE PERMANENTĂ
  1580380455.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  CASELE DE ECONOMII ŞI ÎMPRUMUT sînt supravegheate de Comisia Natională a Pietei Financiare prin verificarea rapoartelor financiare lunare și controalelor planificate și inopinate.

  Vezi detalii
 • PACHET MINIM DE DOCUMENTE
  1580380476.jpg

  SOLUŢII FINANCIARE PENTRU FIECARE

  BENEFICIARII POTENŢIALI DE ÎMPRUMUTURI NU SÎNT OBLIGAŢI SĂ PREZINTE CONFIRMĂRI DE VENITURI SAU DISPONIBILITĂŢI DE IMOBILE.

  Vezi detalii

Credite Online

Noi suntem prima Asociatie de Economii din Republica Moldova care oferă credite online.

Astăzi e mai complicat să achiti o factură la bancă, decât să primesti un credit de la   

,, Microimprumut ,, !!!

credite online

Economiseste-ti timpul.

Ploaia, ninsorile sau soarele prea puternic  iti incurca planurile? Traficul e dat peste cap si nu prea mai ai timp sa-ti rezolvi toate lucrurile pe care le-ai trecut in agenda zilei? Noi am gasit Solutia - ai putea sa  accesezi un credit online de la Microimprumut , doar complectind un formular  de citeva minute .

Cine poate beneficia de imprumuturi?

Ca sa aplici pentru creditul online de la Asociata de Economii si Imprumut  trebuie sa indeplinesti niste conditii minimale.

Astfel, de acest serviciu pot beneficia persoanele care:

 • Au domiciliul (viza de resedintă) sau adresa juridică în mun. Chisinău, r. Criuleni, r. Ialoveni, r. Străseni si r. Anenii Noi.
 • Virsta medie 20 ani si pot benificia de acest imprumut chiar si pensionarii.
 • Au un venit lunar garantat (salarii, venituri din transferuri de peste hotare, venituri din chirii, venituri din activităti de întreprinzător).
 • Beneficiati de imprumut chiar daca mai aveti un alt imprumut la o alta banca (persoana e sigura caci va putea achita ambele imprumuturi).
 • Activeaza in cimpul muncii dar nu este oficial inregistrat.
 • Primeste salariu real care ar putea achita imprumutul mai mare dar care in fisa de salarizare  este inregistrat cu un salariu minim.
Cati bani poti sa primesti?

     Prin credite online de la Asociatia de Economii si Microimprumut poti obtine intre 1.000 si 200000  de lei, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 60 de luni fara a pune ceva in gaj ,cu rate lunare in descrestere , si mai puteti obtine chiar si pina la 2 milioane lei (obligatoriu bun gajat) pe o perioada de pina la 10 ani (120 luni) si cu o rata lunara fixa.

Cat dureaza acordarea imprumutului?

Credite Online de la Asociatia de Economii si Microimprumut se acorda rapid pentru ca ca tu să savurezi plăcerea unei noi calatorii ,de a procura masina mult rivnita, renova sau a construi propria locuintă, sau chiar pentru momentele mai putin placute din viata tratamente  si plecari la munca in strainatate.

Misiunea Asociatiei de Economii si Imprumut,, Microimprumut,,este să ofere o solutie rapidă și convenabilă pentru finantarea nevoilor urgente, indiferent de natura acestora.

Dupa ce confirma acordarea creditului va asteptam la cel mai apropiat oficiu a filialelor noastre ( adresa filialelor http://microimprumut.md/ro/filiale) unde specialistii nostri vor fi bucurosi  sa  va ofere imprumutul dorit !!!!!
`